TIENS Kolagen Shot

 CENA 5092.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA tiensposao@gmail.com

Description

TIENS Kolagen Shot – Najbolje za vašu kožu i zglobove

 

TIENS Kolagen Shot je dodatak ishrani sa kolagenom, ekstraktom ginsenga, manuka medom i sokom ljubičaste šargarepe. Sa šećerom od tapioke i stevijom, te voćnim sokom ljubičaste šargarepe, za bolji ukus.

Četiri pakovanja Tiens Glow Kolagen Shot za cenu tri pakovanja!

Koji je sadržaj TIENS Kolagen Shot?

Neto sadržaj Tiens Kolagen Shot: 15 vrećica x 15 ml (225ml)

Koji su to sastojci TIENS Kolagen Shot-a?

Sastojci Tiens Kolagen Shot:

u 15 ml preporučena dnevna doza)
Peptidi ribljeg kolagena 2500 mg
Ekstrakt svežeg ginsenga   835 mg
Manuka med   100 mg
Sok ljubičaste šargarepe i limuna     90 mg

 

TIENS Glow Kolagen Shot sadrži hidrolizirani oblik morskog kolagena – kolagen peptidi, koji su najprirodniji oblik kolagena za naše telo, i ono ih najbolje apsorbuje i koristi upravo u tom obliku.

Kolagen čini oko 75% težine kože i daje joj volumen koji ju održava podatnom. Zglobovi također imaju koristi od korištenja visokokvalitetnog kolagena.

Što je kolagen?

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom telu. Ključni je sastavni dio vezivnog tkiva, pruža infrastrukturu mišićno -koštanog sistema i glavni je strukturni element kože, pružajući izvanćelijskimatriks, koji koži daje veći dio celokupne građe i izgleda.

TIENS Glow Kolagen Shot dodatno je formuliran s ekstraktom svežeg ginsenga, manuka medom i sokom ljubičaste šargarepe – prirodnim sastojcima za koje je poznato da imaju iznimno visok sadržaj antioksidansa i drugih, snažnih aktivnih spojeva.

Ekstrakt svežeg ginsenga

Ginseng sadrži obilje alkaloida poput ginsenozida, aktivnih spojeva koji se nalaze isključivo u biljnom rodu Panax (ginseng). Mnoga su istraživanja bioloških učinaka ginsenozida u ćelijskim kulturama pokazala njihov visoki antioksidativni kapacitet.

Ginseng se smatra jednim od najdragocjenijih adaptogena koji se od davnina naširoko koristi u različitim kulturama i ljudskim populacijama.

Manuka med

Kvaliteta manuka meda koji se koristi u TIENS Glow Kollagen Shotu certificirana je oznakom UMF ™. Manuka med UMF10+ ima visok sadržaj metilglioksala od preko 263 mg/kg. Metilglioksal (MGO) prirodna je hemikalija, odgovorna za visoku biološku aktivnost i jedinstvena antibakterijska svojstva manuka meda. Time se svrstava u elitnu skupinu superhrane.

Ljubičasta šargarepa

Ljubičasta šargarepa predak je moderne šargarepe. Sadrži više hranjivih tvari u odnosu na običnu narančastu šargarepu. Ljubičasta šargarepa ima ekskluzivni vredni antocijanidin -cijanidin – prirodni pigment koji se nalazi u nekim crvenim bobicama i tamnom, ljubičastom povrću. U koži biljaka tamni pigment cijanidina pokazuje značajna antioksidativna svojstva i, poput drugih antocijanidina, štiti ih od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i drugim slobodnim radikalima.

PREPORUČENA DNEVNA DOZA:

popijte 1 vrećicu dnevno, neposredno nakon otvaranja, ili pomiješajte s vodom, prema osobnim željama. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte uzimati dodatke prehrani kao zamjenu za raznoliku prehranu. Zdrav način života i uravnotežena prehrana su važni.

OPREZ:

Nije za decu mlađu od 18 godina, trudnice i/ili dojilje te one koji su alergični na sastojke pripravka. Posavetujte se sa svojim lekarom ako uzimate antidijabetike, lekove za razređivanje krvi (antikoagulanse) i/ili antihipertenzivne lekove.

 CENA 5092.00 

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Kolagen Shot”