CoQ10 i kvercetin

 CENA 5092.00 

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA tiensposao@gmail.com

Description

 CoQ10 i kvercetin – formulisani da podrže zdravo SRCE

 

CoQ10 i kvercetin je naučno pripremljen dodatak koji kombinuje dva ključna sastojka, K10 i kvercetin. Ovaj dinamični duo radi sinergijski kako bi vam pružio optimalne zdravstvene prednosti.

CoQ10 i kvercetin je obogaćene biljnim antioksidansima iz bobica gloga, koji pomažu u zaštiti vaših ćelija od oksidativnog stresa i unapređuju opšte blagostanje. Podržan je mešavinom esencijalnih vitamina: B1, B9, D3, E i K2, koji zajedno rade na podržavanju različitih telesnih funkcija, uključujući energetski metabolizam, zdravlje imuniteta, zdravlje srca i snagu kostiju. Prijatan za upotrebu i zgodan! Naš proizvod dolazi u malim kapsulama lakim za upotrebu. Jednostavno popijte jednu kapsulu sa čašom vode.

Predstavljamo naš revolucionarni dodatak pažljivo kreiran imajući na umu zdravlje vašeg srca. Ova jedinstvena formula kombinuje efikasne sastojke koenzim K10 (CoK10) i kvercetin, kao i vitamini i biljni ekstrakti koji obezbeđuju zdrav kardiovaskularni sistem uz sveobuhvatnu podršku i opšte zdravlje.

Život počinje otkucajima srca

Srce napravi oko 100.000 otkucaja svakog dana. Kroz krvne sudove zvane cirkulatorni sistem, neprekidno pumpa krv – oko 5 litara, do

celo telo. Ova krv snabdeva sve delove vašeg tela kiseonikom i hranljivim materijama kako bi vaši organi mogli pravilno da funkcionišu.

Zašto je važno zaštititi svoje srce?

Statistika SZO o kardiovaskularnim bolestima

Kardiovaskularne bolesti (KVB) su vodeći uzrok smrti širom sveta. Procenjuje se da je 17,9 miliona ljudi umrlo od KVB u 2019.

što čini 32% svih smrtnih slučajeva u svetu. 85% ovih smrtnih slučajeva bilo je uzrokovano srčanim i moždanim udarom.

Većina kardiovaskularnih bolesti može se sprečiti rešavanjem bihejvioralnih faktora rizika kao što su pušenje, nezdrava ishrana i gojaznost, fizička neaktivnost i štetna upotreba alkohola.

CoQ10 I kvercetin je dodatak ishrani koji nadopunjuje svakodnevnu ishranuvitaminima B1, B9, D3, E i K2, koenzimom Q10, kvercetinom i glogom.

TIENS CoQ10 & kvercetin pažljivo je osmišljen imajući na umu zdravlje vašeg srca. Ova jedinstvena formulacija kombinuje moćne sastojke koenzima Q10 (CoQ10) i kvercetina, kao i vitamine: B1, B9, E, D3, K2; te biljne ekstrakte za pružanje sveobuhvatne podrške zdravom kardiovaskularnom sastavu i opštem blagostanju.

Značaj proizvoda:

– Naučno formulisan dodatak ishrani koji kombiniuje dva ključna sastojka, Q10 i kvercetin. Ovaj dinamični duo deluje sinergistički kako bi vam pružio optimalne zdravstvene prednosti.

– Obogaćen biljnim antioksidansima iz gloga, pomaže zaštititi vaše ćelije od oksidativnog stresa i promoviše opštu dobrobit.

– Potpomognuti mešavinom esencijalnih vitamina: B1, B9, D3, E i K2 koji zajedno podupiru različite telesne funkcije, uključujući energetski metabolizam, imunološko zdravlje, zdravlje srca i snagu kostiju.

– Jednostavno i praktično! Naš proizvod dolazi u malim kapsulama koje su jednostavne za korišćenje. Jednostavno uzmite 1-2 kapsule s čašom vode.

Kako djeluju CoQ10 i kvercetin?

– Koenzim Q10 je važna materija slična vitaminima potrebna za pravilan rad mnogih organa i mnoge hemijske reakcije u telu. Ima ključnu ulogu u proizvodnji energije unutar naših ćelija. CoQ10 može poboljšati snabdevanje energijom našeg srčanog mišića, promičući njegovo optimalno funkcionisanje i celokupno zdravlje kardiovaskularnog sastava.

– Kvercetin, snažan antioksidans koji se nalazi u različitom voću i povrću. Njegova antioksidativna svojstva pomažu telu u borbi protiv oksidativnog stresa, smanjujući upalu i štiteći osetljiva tkiva srca.

Slobodni radikali povezani su sa razvojem hroničnih bolesti, uključujući rak, bolesti srca i dijabetes.

– Bobice gloga su sićušni plodovi koji rastu na drveću i grmlju koji pripada rodu Crataegusgenus.

Bobice gloga se stolećima koriste kao prirodni lek za sve vrste srčanih tegoba. To uključuje visoki krvni pritisak, otvrdnuće arterija, nepravilan rad srca, pa čak i kongestivno zatajenje srca.

– Vitamin B1, takođe poznat kao tiamin, esencijalni je nutrijent koji ima ključnu ulogu u rastu i funkciji različitih stanica i održavanju celokupnog zdravlja.

Tiamin je uključen u metabolizam masti i ugljenokohidrata koji su ključni za zdravlje srca. Pomaže u proizvodnji ATP-a koji je neophodan za pravilan rad srčanog mišića.

– Vitamin D je vitamin topiv u mastima koji pomaže vašem telu da apsorbira kalcijum i fosfor. Imati odgovarajuću količinu vitamina D, kalcijuma i fosfora važno je za izgradnju i održavanje jakih kostiju.

– Vitamin K razgrađuje kalcijum u našem telu, a taj učinak pomaže u sprečavanju stvaranja tvrdih naslaga (kalcijuma i masnog materijala) u zidovima arterija. Glatke i fleksibilne krvne žile osiguravaju zdravu cirkulaciju, smanjujući rizik od štetnih krvnih ugrušaka i bolesti srca.

– Vitamin E je vitamin topiv u mastima koji igra ključnu ulogu u održavanju celokupnog zdravlja. Snažan je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Neto sadržaj: 14,25 g (30 kapsula x 475 mg).

Preporučena dnevna doza: uzmite 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Zdrav način života i uravnotežena prehrana su važni.

Za koga su stvoreni TIENS koenzim K10 i kvercetin?

ZA LJUDE KOJI ŽELE DA BUDU FIZIČKI AKTIVNI

Kompanija TIENS kreirala je jedinstven proizvod koji sadrži posebno odabrane sastojke za održavanje tela na prirodan način.

Proizvod je sastavljen tako da zahvaljujući svojim glavnim jedinjenjima direktno utiče na nivo energije u telu. (Koenzim K10 i vitamini B)

ZA LJUDE KOJI ŽELE DA IMAJU ZDRAVO SRCE

Srce je najvažniji organ tela, učestvuje u funkcionisanju svih drugih organa i stoga mu je potrebna posebna i stalna nega. Zahvaljujući sadržaju kao što su koenzim K10, kvercetin i tiamin, naš proizvod je savršen dodatak ishrani za održavanje zdrave i normalne funkcije srca, energetski metabolizam.

ZA LJUDE U RIZIKU OD OSTEOPOROZE

Oralna upotreba vitamina D (jedna od komponenti preparata koenzima K10 i kvercetina) pomaže telu da apsorbuje kalcijum i fosfor. Vitamin D sa kalcijumom koristi se za lečenje ili sprečavanje gubitka koštane mase (osteoporoze).

ZA LJUDE KOJI ŽELE DA ŽIVE SVESTAN ŽIVOT

U proizvodu TIENS Coenzime K10 & Kuercetin nalazimo mnoge veoma vredne sastojke koji podržavaju funkcionisanje celog tela kao zdrav organizam.

Ali šta čini TIENS koenzim K10 i kvercetin posebnim? Njegov sastav sa koenzimom K10, vitaminima, kvercetinom i voćem glog, posebno je stvoren da dopuni svakodnevnu ishranu.

Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa,

Vitamin B9 doprinosi smanjenju stresa i umora, koenzim K10 i kvercetin doprinose normalnoj funkciji srca i normalnom energetskom metabolizmu.

SASTOJCI U TIENS CoK10 i kvercetin

glog

Koenzim

K10

Vitamini

(D3, E, K2)

Folna kiselina/folat

(vitamin B9)

kvercetin

tiamin

(vitamin B1)

Kako radi Q10?

Koenzim K10 je važna supstanca slična vitaminu koja je potrebna za pravilno funkcionisanje mnogih organa i mnogih hemijskih reakcija u telu.

On igra ključnu ulogu u proizvodnji energije u našim ćelijama. Uz dodatak koenzima K10, možemo povećati snabdevanje energijom našeg srčanog mišića, podržavaju njegovo optimalno funkcionisanje i opšte zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Koje su to potencijalne prednosti Coenzime K10 & Kvercetina?

Potencijalne prednosti koenzima K10:

 Povećava proizvodnju energije

 Podržava antioksidativnu aktivnost

 Podržava zdravlje srca

 Smanjuje upale

 Jača imuni sistem

 Podržava zdravlje kože i deluje protiv starenja

Šta je kvercetin?

Kvercetin je snažan antioksidans koji se nalazi u raznim vrstama voća i povrća. Njegova antioksidativna svojstva pomažu telu da se bori protiv oksidativnog stresa, smanjuju upale i štite delikatna tkiva srca.

Slobodni radikali su povezani sa razvojem hroničnih bolesti, uključujući rak, bolesti srca i dijabetes.

Koje su to potencijalne prednosti kvercetina?

Potencijalne prednosti kvercetina:

 Antioksidativna i antiinflamatorna svojstva

 Podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema

 Poboljšava imuni sistem

 Podržava zdrave disajne puteve

 Pomaže u poboljšanju performansi vežbanja

 Podržava zdravlje mozga i kognitivne funkcije

 Pomaže u regulisanju krvnog pritiska i nivoa krvi

CENA 5092.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CoQ10 i kvercetin”