Tiens Kardi – Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Pakovanje: 30 kapsula
Cena za članove :

Zemlja porekla: Norveška

Promotivna akcija -25%

Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi prave strukturalnu bazu stanične membrane u našem telu. TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u telu. Zbog toga manje doze TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege -3

tiens-kardi

TIENS Kardi je dodatak ishrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje semenki amaranta. Antartičko kril ulje je najčistiji izvor omega-3 masnih kiselina na svetu. Vezano je na fosfolipide i ima visoki stupanj apsorpcije. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin.
Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina.Amarant

Milenijumima, cvetovi amaranta i semenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrednostima.

Asteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi mešali s krvlju tokom nekih religioznih obreda. I u Evropi ime amarant dolazi od Grčke reči amarantos – „ona koja ne vene”.

U biljnom svetu semenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normalizuju holesterol i trigliceride u krvi.

Što je kril?

Kril su mali poluprozirni račići nalik škampima koji žive u oceanima, primarno u onim hladnijim vodama koje okružuju Antarktik. Zbog njihove jedinstvene masne građe i sastava preživljavaju u ekstremnim hladnoćama. Te male životinje velike su otprilike 60 mm i teže 2 grama.
Što je toliko jedinstveno u omega-3 masnim kiselinama iz kril račića?
Kril ulje je iznimno bogato omega-3 masnim kiselinama, kao i ulje riba iz hladnih voda. Ono po čemu je kril ulje jedinstveno je to što su omege-3 u kril ulju drugačije građene od onih iz ribljeg ulja. Vezane su na fosfolipide, koji se iz TIENS kril ulja lakše apsorbiraju i iskorištavaju u telu. Bioefektivniji su, i stoga možemo reći da su masne kiseline iz kril ulja daleko bolje od onih iz ribljeg ulja.

 

Koji su pokazatelji veće bioefektivnosti iz kril ulja u usporedbi s ribljim uljem?

Prema 4-nedeljnim kliničkom istraživanju, pacijenti koji su uzimali dodatke s krill uljem imali su povećanje koncentracije omege-3 u krvi za 24% u usporedbi s onim koji su konzumirali istu količinu dodatka s ribljim uljem.

 

Uzevši to sve u obzir, kako TIENS Kardi čini dobro našem telu?

Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže ojačati naše srce, cirkulaciju, mozak i oči. Pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska i smanjuje rizik od nastanka krvnog ugruška. Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže u snižavanju triglicerida i lošeg kolesterola.

Postoje li i neke druge prednosti uzimanja omege-3 iz TIENS Kardi-a, umjesto uzimanja jeftinijeg i lako dostupnijeg ribljeg ulja u raznim dodacima prehrani?

 

Fosfolipidi omege-3 iz kril ulja prirodno se otapaju u vodi. Omega-3 trigliceridi koji se nalaze u ribljem ulju nisu topivi u vodi. Prilikom uzimanja TIENS Kardi-a, kril ulje se razgrađuje u našem probavnom sistemu. Dobro seda na želudac, bez ukusa je i ne ostavlja riblji zadah.

Postoji sve više dokaza da su vode koje nas okružuju sve zagađenije toksičnim otpadom, teškim metalima i herbicidima. Utiče li to i na kvalitet kril rakova?

Zagađenje voda je ozbiljan svetski problem i ribe su tome najizloženije. Nasreću, antarktički kril je nisko u prehrambenom lancu, ima relativno kratak životni ciklus i živi u vodama koje okružuju Antarktik što čini TIENS Kardi kril ulje izolovanim od zagađenja.

 

Šta je astaksantin?

Astaksantin je karotenoid i najjači poznati prirodni antioksidans. Studije su pokazale da je do “800 puta aktivniji od koenzima Q10, 500 puta jači od vitamina C i 40 puta delotvorniji od beta-karotena”.

Kril račići sadrže prirodni astaksantin zbog toga jer se hrane mikroalgama. Astaksantin daje kril raku njihovu tamno crvenu boju.

Koji su još sastojci u TIENS Kardi-u posebni i dobri?

Osim antaktičkog kril ulja, TIENS Kardi sadrži vredne sastojke bogate esencijalnim masnim kiselinama – ulje pasjeg trna iz bobica i ulje amaranta koje se dobiva iz sazrelih semenki amaranta.
Što je zapravo pasji trn?

Pasji trn je grmolika biljka, jedna od najstarijih na planetu. Ima jarko narandžaste bobice, i koristi se stolećima kao hrana u Aziji i Europi. Moderna znanost potvrdila je da je ulje iz pasjeg trna veoma bogato mnogim esencijalnim hranjivim tvarima.

 

Zašto su bobice pasjeg trna dobre za mene?Pasji Trn

Bobice pasjeg trna obiluju:

omega-3, omega-6 i omega-7 masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, antioksidansima, karotenoidima i mikroelementima.
Za istaknuti je omega-7 palmitolejsku kiselinu, dobrog antioksidansa i sastojka kožnih lipida. Izvor je hranjivih tvari i zaštite za staničnu membranu.

 

Zašto je ulje semenki amaranta dodano u TIENS Kardi? Nije li amarant obična trava?

Amarant je kao ruderalna biljka popularna u Mezoamerici 8000 godina. Ime „amarant” dolazi od grčkog „amaranthos” što znači „ona koja ne vene”.

U svetu biljaka, semenke amaranta jedinstvene su zbog svojeg bogatstva skvalenom.

 

Što je skvalen?

Skvalen je prirodna organska supstanca koja se za komercijalnu upotrebu dobiva iz ulje jetre morskog psa. Nedavno je otkriveno da je skvalen jedan od esencijalnih tvari u našem telu, tačnije u krvi i koži. S godinama količina skvalena u našem telu opada.

#zdravljeizkine.com-sertifukat--tiens.png

TIENS Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom ekološkog uzgoja kako bi se sprečio poremećaj u okolišu. Dobavljači TIENS Kril ulja nagrađeni su Certifikatom MSC za doprinos očuvanju i istraživanju.

 

Preuzmi prospekt – flajer o Tiens Kardi u pdf-u klikom na dugme PREUZMI

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kienske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter

[jazzyoptin]