TIENS Anionski Pokrivač

CENA 38880.00

POZOVITE NAS NA +38163342380  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA tiensposao@gmail.com

Description

TIENS Anionski Pokrivač – Zimska verzija

 

TIENS Anionski Pokrivač izrađen je od mekanog, finog, glatkog pamuka, stvarajući zdravo okruženje za spavanje . Ispuna je izrađena od hipoalergene, anionske poliesterske tkanine, idealne za spavače osetljive na alergene. Tokom procesa tkanja poliesterske tkanine, mikronizirani prah turmalina nano razmera umešan je u tkaninu, što joj daje jedinstvena svojstva. Mikronizirane čestice turmalina služe kao katalizator za emitiranje negativnih iona.

San je jedan od najvažnijih dijelova zdravog načina života. Na kvalitetu sna i njegovo trajanje lako utiču mnogi činioci, kao što su: kofein, stres, prehrana, okolina itd. S obzirom na činjenicu da san na više načina utiče na naše svakodnevno funkcioniranje te naše fizičko i psihičko zdravlje, firma TIENS razvila je poseban pokrivač, imajući u vidu bolji san i pomlađivanje .

Što su negativni ioni i njihove prednosti?

Negativni ioni su molekule koje lebde u zraku ili atmosferi i koje su nabijene elektricitetom.

Negativni ioni toliko su korisni jer stimulišuu i umiruju ljudsko telo. Kada ljudi kažu da su loše raspoloženi ili se osećaju umorno, to često može biti uzrokovano izlaganjem visokim koncentracijama pozitivnih iona koje emitiraju mobiteli, računala, dalekovodi, pare, dim i bilo što slično. . Dakle, kada se nalazimo u područjima gde su negativni ioni visoko koncentrirani, to može pružiti umirujući osećaj i ostvariti bolji san.

TIENS Anionski Pokrivač

 

Negativni ioni postoje u prirodi na mnogo mjesta, uključujući:

  • ultraljubičaste (UV) zrake sunca;
  • pražnjenja elektriciteta u vazduhu nakon udara groma ili groma;
  • gde god se voda sudara sama sa sobom poput vodopada ili obale oceana;
  • nastaju kao dio normalnog procesa rasta mnogih biljaka;

Nakon što smo proučili gotovo 100 godina vredne studije temeljene na uticaju negativnih iona u ljudskom životu, utvrđene su sledeće dobrobiti:

  • pomažu regulisati spavanje i raspoloženje;
  • pomažu kod smanjenja uticaja stresa;
  • pojačavaju funkciju imunološkog sistema;
  • ubrzavaju metabolizam ugljikohidrata i masti;
  • uništavaju ili zaustavljaju rast štetnih bakterija, virusa i vrsta plesni, kao što su E. coli, Staphylococcus aureus i bakterija koja uzrokuje tuberkulozu;

Uz to, novi TIENS Zimski Anionski Pokrivač je tu kako bi poboljšao ukupnu kvalitet sna, istovremeno brinući o vašem imunološkom sistemu, metabolizmu i mentalnom zdravlju – sve dok nudi savršeno antibakterijsko okruženje.

Bolji TIENS, bolji Život!

 CENA 38880.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Anionski Pokrivač”