NOVO POSLOVANJE TIENS-A ZA SRBIJU

Objava o modifikaciji poslovanja Tiens-a u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji

 

Datum:21.03.2014.godinaimage006

Dragi Distributeri,

 

Prateći razvojne strategije Tiens Grupacije, zadovoljstvo mi je da vas obavestim o našem projektu modifikacije poslovanja u Hrvatskoj, Srbiji I Sloveniji. Kao što već sigurno znate, E-poslovanje je nezaobilazan trend u Industriji direktne prodaje.

Tiens je jedna od najuspešnijih kompanija u industriji direktne prodaje I svakako želi biti Lider u E-poslovanju u ovoj industriji što je već dokazala lansiranjem E-poslovanja u Velikoj Britaniji I Nemačkoj. U želji da što pre proširimo E-poslovanje u Evropskoj regiji, ponosni smo što možemo objaviti da su Hrvatska, Slovenija I Srbija izabrane od našeg centralnog Ofisa u Kini, posle Velike Britanjie I Nemačke, da u sledećih nekoliko meseci lansiraju On line-poslovanje.

Naša web stranica za On-line poslovanje je privlačna I jednostavna za upotrebu. Ne samo da će vam omogućiti bezbrižan I ležeran rad, nego će vam ujedno uštedeti I vreme. U isto vreme uštedeće kompaniji I na sprovođenju celokupnog poslovanja . Ta će ušteda biti dalje uložena u više marketinških aktivnosti kao I na specijalne treninge o poslovanju I proizvodima u ove tri zemlje. Očigledno, upravo ćete vi biti prvi koji ćete dodatno profitirati od naprednih tehnologija u skoroj budućnosti.

Na kraju, želimo vam se zahvalimo na vašoj kontinuiranoj podršci koju ste nam pružali do sada. Bez vaše vere u Tiens, Tiens ne bi mogao da napreduje tako brzo I uspešno,

naročito u Hrvatskoj, Sloveniji I Srbiji. To je sve vreme bila naša upornost I odlučnost koja je dovela Tiens do jake I konkurentske kompanije u segmentu direktne prodaje.

 

Srdačno vas pozdravljam

Aijun Li

Generalni Direktor

Leave a Comment