TIENS Super kalcijum u kapsulama s lecitinom – Proverena hrana za naš mozak iz Tiens-a

Ljudsko telo svakodnevno se suočava s brojnim izazovima. Mnogo je činioca koji utiču na naše zdravlje, poput  stresa, veoma aktivnog načina života ili sporog metabolizma. Stoga, naročito u jesen i zimi, kada se češće osećamo umorno, važno je podržati naše telo određenim dodacima ishrani. Na popisu tih dodataka svakako treba da budu kalcijum i lecitin.

 

Superkalcijum za mozak sa lecitinom za mozak

Teško je preceniti ulogu kalcijuma i lecitina u našem telu.Održavanje odgovarajućeg nivoa kalcijuma u našem telu čini naše kosti snažnima, zube zdravima i omogućuje nam pravilno zgrušavanje krvi.

S druge strane, lecitin koji pripada fosfolipidima je veoma važna komponenta u našem telu. Fosfolipidi su osnovna strukturna i gradivna skupina spojeva svih ćelijskih membrana i membranskih struktura.

Lecitin podržava niz metaboličkih procesa koji se odvijaju u našem telu, što su potvrdila brojna istraživanja. Struktura lecitina uključuje kolin (koji pripada vitaminima B grupe), koji je bitan element u proizvodnji acetilholina. Holin doprinosi normalnom radu jetre, pravilnom metabolizmu homocisteina i metabolizmu lipida.

Tiens je stvorio dodatak ishrani koji kombinuje lako apsorbirajući spoj kalcijuma i lecitina.

 

SASTOJCI TIENS Super kalcijum u kapsulama s lecitinom:

 

Drugi sastojak ovog dodatka ishrani, lecitin, se nalazi u svakoj telesnoj ćeliji, kao komponenta ćelijske membrane. Iako se nalazi u svakoj ćeliji, u različitim organima možemo pronaći različite količine licitina.

Super kalcijum iz Tiensa sa lecitinom - Najbolja hrana za naš mozak

 

TIENS Super kalcijum  takođe sadrži i taurin, organski spoj iz aminokiselinske skupine. Prisutan je u ćelijama mnogih tkiva i igra važnu ulogu u mnogim fiziološkim procesima različitih organa. Najveća se količina taurina može pronaći u mozgu (hipofiza), mrežnici, srcu, žuči i mišićima. U ljudskom se telu taurin formira u prisutnosti aminokiselina koje sadrže sumpor (cistein i metionin). Stoga, kada se njegov nivo u ćelijama smanji, može doći do smanjene proizvodnje taurina.

Još jedan sastojak je folna kiselina. Ona doprinosi psihološkim funkcijama, pravilnoj proizvodnji krvi te smanjenju umora i isrcpljenosti. Proizvod takođe sadrži vitamine B1 i B12 koji doprinose energičnosti metabolizma i normalnim psihološkim funkcijama.

Vitamin C doprinosi održavanju zdravlja imunološkog sistema za vreme i nakon intenzivnih treninga. Takođe doprinosi formiranju kolagena, ključnom za pravilnu funkciju krvnih vena, kostiju, kože, hrskavice, zuba i zubnog mesa.

 

DELOVANJE TIENS Super kalcijum u kapsulama s lecitinom

 

Sastojci TIENS Super kalcijum u kapsulama s lecitinom dodatka ishrani imaju širok spektar delovanja:

  1. Kalcijum doprinosi pravilnoj neurotransmisiji.
  2. Kalcijum je neophodan za održavanje zdravlja zuba i kostiju.
  3. Kalcijum osigurava zdrave mišićne funkcije.
  4. Kalcijum potpomaže pravilnom zgrušavanju krvi.
  5. Kalcijum podržava energičnost metabolizma.
  6. Vitamin B1 i vitamin B12 podržavaju pravilne psihološke funkcije.
  7. Vitamin B1 i vitamin B12 doprinose energičnosti metabolizma.
  8. Lecitin, kao izvor kolina, doprinosi održavanju normalne funkcije jetre i pravilnosti metabolizma homocisteina i lipida.

KORIŠĆENJE TIENS Super kalcijum u kapsulama s lecitinom

 

Preporuča se uzeti jednu kapsulu jednom dnevno, Moguće je postepeno povećavati dozu na dva puta dnevno, a potom jednu kapsulu tri puta dnevno.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter