TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode – Zdrav obrok 

 

TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode je hrana  za kontrolu težine, pružajući kompletne i uravnotežene hranljive sastojke kao što su zdravi biljni proteini i esencijalni vitamini i minerali, šećer i sladilo.

TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode - Zdrav obrok 

Ovaj ukusni Nutri Shape Shake obrok sa ukusom jagode doprinosi smanjenju  kao zamena za dva glavna dnevna obroka u ishrani sa ograničenim unosom energije

– samo 212 kalorija po “hrani”
– obezbeđuje esencijalne hranljive materije uključujući 24 vitamina i minerala
– pogodan za vegetarijance i vegane
– sa pravim prahom od jagode, prirodnim aromama i modernim namirnicama kao što su goji, papaja i koncentrovani sok od ananasa
– visok sadržaj zdravih biljnih proteina, što doprinosi rastu mišićne mase
– visok sadržaj vlakana, rastvorljivi frukto-oligosaharidi i inulin

 

PRIPREMA NUTRI-SHAPE SHAKE-A SA KRISTINOM

Autor videa: Christina Kovačić

TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode doprinosi normalnom metabolizmu, smanjuje energetski intenzitet i smanjuje umor (riboflavinom, niacinom, pantotenskom kiselinom, vitaminom B6, vitaminom B12, vitaminom C, gvožđem i magnezijumom).

Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa (zahvaljujući elementima: riboflavin, vitamin C, vitamin E, bakar, mangan, cink i selen)

Sastojci TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode:

sojin protein (emulgator: lecitin [soja]), fruktooligosaharidi, inulin, suncokretovo ulje, prah jagode (suvi ekstrakt jagoda 40%), protein graška, sirup glukoze, Barbarum L.) Guma pasulj, so, kalijum karbonat, plodovi ekstrakta papaje (Carica papaia L.), koncentrovani sok od ananasa (Ananas comosus L.): sukraloza, natrijum L-askorbat, feriarin gvožđa, DL a-tokoferil acetat, cink oksid, nikotinamid, mangan sulfat, retinil acetat, kalcijum D-pantotenat, bakar sulfat, cijanokobalamin, holekalciferol, piridoksin hidrohlorid, fitomenadion, riboflavin, pteroilmonoglutaminska kiselina, kalijum jodid, natrijum selenit, D-biotin.

Napomena: Ovaj proizvod je zamena za hranu za kontrolu težine i kao takav je namenjen za upotrebu samo kao deo ishrane sa ograničenom potrošnjom energije i sa drugom hranom u vezi sa redovnom fizičkom aktivnošću.

Važno je održavati dovoljan dnevni unos tečnosti (misli se pre svega na vodu).

Ne prelazite preporučenu dnevnu dozu od dve porcije.

Ovaj proizvod se ne preporučuje trudnicama ili dojiljama ili deci mlađoj od 16 godina ili onima koji su alergični na sastojke. 

Najbolje u (minimalna trajnost): vidi paket. Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Sadržaj neto TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode: 490 g (14 porcija k 35 g).

Uputstvo za upotrebu TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode:

Mešati 35 g (jednu dozu) praška TIENS Nutri Shape u 250 ml obranog mleka i protresti ili mešati dok se potpuno ne rastvori.

TIENS Nutri-Shake godži sa ukusom jagode za mršavljenje:

Tokom režima mršavljenja zamenite dva glavna obroka dnevno TIENS Nutri Shake Shake (2 k 35g) i unesite jedan obrok. Zamena dva glavna dnevna obroka sa smanjenom energijom doprinosi gubitku težine.

Da biste održali težinu i svakodnevnu ishranu: Da biste održali optimalnu težinu, zamenite jedan glavni dnevni obrok jednom dozom (35g) TIENS Nutri Shake Shake i konzumirajte dva redovna obroka. Zamena jedne od glavnih dnevnih ishrana sa ograničenim unosom energije pomaže u održavanju težine nakon optimalne težine.

U zavisnosti od ličnog izbora za svakodnevnoj ishrani (ne na dijeti sa smanjenom potrošnjom energije) mogu biti Tiens Nutri Oblik Shake pomešana sa vodom, sokom ili biljnog mleka.

Preporučujemo da koristite Tiens NUTRI-Shake Shake sa drugim proizvodima Tiens serije Nutri-Shape. Redovna fizička aktivnost i uravnotežena i raznovrsna ishrana važni su za održavanje optimalne težine i zdravog načina života.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380