TIENS Kardi Junior – Najbolje za Vaše dete iz morskih dubina

TIENS Kardi Junior  je idealan proizvod za decu i odrasle. Ukusni gumeni medvedići s uljem krila su čisti i prirodni izvog Omega 3-masnih kiselina. Gumene bombone s ukusom pomorandže i maline su 100% priorodni bez dodatog konzervansa. Prirodno jarko crvena boja dolazi od astaksantina, najjačeg prirodnog antioksidansa današnjice.

TIENS Kardi Junior  je idealan proizvod za decu i odrasle. Ukusni gumeni medvedići s uljem krila su čisti I prirodni izvog Omega 3-masnih kiselina. Gumene bombone s ukusom pomorandže I maline su 100% priordni bez dodatog konzervansa. Prirodno jarko crvena boja dolazi od astaksantina, najjačeg prirodnog antioksidansa današnjice.

SASTOJCI TIENS Kardi Junior-a:

DHA i EPA – dve esencijalne masne kiseline u Omega-3, ključne su za razvoj deteta.  Imaju važne dobrobiti za zdravlje kao što su: podrška kognitivnim sposobnostima, razvoju mozga i vida kao i podrška razvoju zdravog srca. Imaju ulogu u izgradnji novih ćelija, zadržavajući njihovu membranu elastičnom I zaštitnom.

TIENS Ulje Krila dobija se iz antartičkog krila, koji je najčišći izvor Omege-3 na svetu. kako bi zadržali visok kvalitet krila, njegovo izlovljavanje je kontrolirano te se dalje vrlo pažljivo procesuira do proizvodnje.

Jedinstvenost krill ulja je ta da su u njemu Omega-3 masne kiseline u obliku fosfolipida. Fosfolipidi učestvuju u izgradnji struktrura ćelijske membrane u našem telu. Kril ulje naše telo lagano prepoznaje i vrlo brzo usvaja.

Kril ulje takođe sadrži visok udeo astaksantina, koji je poznat kao jedan od najjačih prirodnih antioskidanata na svetu. Astaksantin  je takođe poznat po tome što ima mogućnost prolaska kroz moždanu cirkulaciju i kroz cirkulaciju retine, gde igra važnu funkcionalnu ulogu.

DELOVANJE TIENS Kardi Junior:

DHA i EPA imaju sledeće funkcije:

  • DHA doprinosi  boljem vidu,
  • DHA doprinosi boljoj funkciji mozga
  • EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca.

DOZIRANJE TIENS Kardi Junior:

Požvakati 1-2 bombone na dan.

UPOZORENJE

Ne preporuča se deci alergičnoj na morsku hranu I ostale sastojke u proizvodu.

DODATNE INFORMACIJE O PROIZVODU TIENS Kardi Junior

Dodatak ishrani za decu iznad 3 godine starosti, omogućava izvor Omega-3 masnih kiselina u ugodnom obliku gumenih bombona. 100% prirodni sastojci, boje i ukusi.

Preporučuje se deci predškolske i školske dobi, a specijalno u periodu intenzivnog rasta i razvoja mentalnih sposobnosti kao i fizičke aktivnosti i učenja.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kienske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter