TIENS Izvor Zdravlja – Hiper H Zdrava Čaša – Voda koja je bogata vodonikom

TIENS Izvor Zdravlja- Hiper H Zdrava Čaša, ima u sebi mikrokompjuterski MCU inteligentni kontrolni čip koji pojačava strujni krug i elektrolitsku mrežu od titana.

TIENS Izvor Zdravlja - Hiper H Zdrava Čaša

Čaša opskrbljuje elektricitetom oba kraja elektrolitske trake koja potiče vodeni medij na proizvodnju vode koja je bogata vodonikom.  Dizajniran obojenim svetlima, u mogućnosti je pokazati u različitim bojama proces proizvodnje vode.

Ovaj proizvod je malen, lagan i moderan te se može nesmetano svuda nositi sa sobom.

 

Šta to radi Vodonikov gas H2?

Vodonikov gas ili dvoatomski molekularni vodonik ima hemijsku formulu H2. On je najlakši element u svemiru. To mu omogućava visoku biodostupnost ćelijama. Molekul vodonika može brzo da prodre u ćelije našeg tela i mitohondrije, takođe brzo prolazi kroz krvno moždanu barijeru.

U našem telu, vodonik funkcioniše kao antioskidans, preventivno deluje na oštećenja ćelija i upalne procese, štiti DNA i aktivno učestvuje u borbi sa ćelijama koje nekontrolisano rastu. Takođe štiti ćelije od oksidacijskog stresa i podržava telesni prirodni imunitet. 863 puta je jači od koenzima Q10, 290 puta je jači od katehina, 220 puta od polifenola i 176 puta je jači od vitamin C.

 

Problem je u tome što vodonik, koji je sastavni element vode, nije često dostupan našem telu. To je zbog “slobodnog” vodonika (molekule vodonika koje se ne vežu na druge molekule) jer jako redak, i kako je lagan gas, brzo izlapi.

POGLEDAJ VIDEO

 

Glavna uloga vode obogaćene vodonikom je da omoguće vodoniku da ga lakše iskoriste naše ćelije u telu. Vodonik je električno neutralan, lagano prodire kroz biološke membrane i delotvorno dolazi do svih ćelija delujući kao antioksidans. Kada pijete vodu iz  TIENS Izvora Zdravlja – Hiper H Zdrava Čaša, vodonik cirkuliše vašim telom u jonskoj formi sa slobodnim elektronima i reaguje s slobodnim radikalima tako da ih neutrališe.

Voda bogata vodonikom pomaže organizmu da bude delotvorniji.

 

Koja su to delovanja TIENS Izvor Zdravlja – Hiper H Zdrava Čaša ?

DELOVANJE Hiper H Zdrava Čaša:

Voda bogata vodonikom proizvedena od TIENS Izvora Zdravlja – Hiper H Zdrave Čaše može

čisti vaše telo i kožu od tokisna kao jaki antioksidans, pomaže da se ćelije štite od

oksidativnog stresa podržava prirodni obrambeni sastav tela.

Detaljnije o TIENS Izvor Zdravlja – Hiper H Zdrava Čaša možete da saznate  i preuzmete u pdf-u klikom na link OVDE

Cena TIENS Izvora Zdravlja – Hiper H Zdrave Čaše možete da pogledate CENOVNIK TIENS

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 062/521-217

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter