TIENS Flexi – Prirodna pomoć za Vaše zglobove

 

Zglobovi su izloženi svakodnevnom prekomernom naprezanju. Takođe, mnogi problemi sa njihovim funkcijama počinju da se pojavljuju sa starenjem. Sve dok zglobovi ne zabole, ljudi misle da je sa njima sve u redu. Značajno je zapamtiti da je bolest već uznapredovala kada počnu da bole. Zbog toga, kao meru prevencije, teba da im obezbedimo sastojke koji potpomažu elastičnost i sprečavaju upalu.

OPIS 

Zglobovi su mesta gde se kosti povezuju omogućavajući kretanje. Za njihovo pravilnu funkciju, potrebne su zdrave zglobne hrskavice, sinovijalna (zglobna) tečnost i pravilna povezanost mišića i tetiva. Zglobna hrskavica u tome igra ključnu ulogu, pošto njena disfunkcija dovodi do reumatskih oboljenja. Sa starenjem, zglobna hrskavica se troši i zglobovi prestaju ispravno da funkcionišu. Ovo izaziva pojavu bola, ukočenosti, i vremenom dovodi do smanjenja pokreta.

Pored starenja, naš stil života je drugi faktor koji utiče na stanje naših zglobova. Vežbanje je uvek preporučljivo, međutim neki sportovi ili napor tokom svakodnevnih fizičkih aktivnosti može preopteretiti zglobove, isto kao podizanje tereta, hodanje na visokim štiklama ili prekomerna težina. Pored toga, stres dovodi do suženja mišića leđa, i kao rezultat toga, noge se ne snabdevaju dovoljnim količinama kiseonika, i zglobovi počinju da bole.

U cilju održavanja zglobova u dobrom stanju, mogu pomoći odgovarajuće fizičke vežbe, ishrana bogata kalcijumom, vitamini D, B i C. Da bi se zaštitila zglobna hrskavica od smanjenja i oštećenja, važno je primeniti orgovarajuću suplementaciju. TIENS Flexi combinuje biohemijska jedinjenja (glukozamin, hondroitin, hijaluronska kiselina) sa sastojcima uzetim iz prirode i tradicionalne kineske medicine (brazilska gljiva, đavolja kandža, kurkuma). Ova mešavina može ojačati zglobove i pomaže u borbi protiv upala.

Tiens Flexi - Fleksi - Prirodna pomoć za Vaše zglobove

SASTOJCI  TIENS Flexi

Suplement TIENS Flexi sadrži brazilsku gljivu (Agaricus blazei Maril). Ova dragocena medicinska gljiva može se naći u različitim regionima sveta: u Kini, Tajvanu, Japanu, Brazilu. Gljiva je prvi put opisana od strane engleskog mikologa Vilijema A. Marila 1945. god. Međutim, ’70-ih su naučnici istražujući učestalost određenih bolesti u populaciji Brazila, primetili da populacija koja živi u regionu Sao Paola mnogo ređe pati od hroničnih oboljenja. Njihova ishrana je uljučivala brazilske gljive.

Ova gljiva je izvor mngoih minerala (kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, gvožđe), i vitamina (B1, B2). Ona takođe sadrži nikotinsku kiselinu i bioaktivne polisaharide kao što su beta-glukani, koji podstiču imunitet organizma. Ovo bogatstvo dragocenih sastojaka je uzrok zbog kog se smatra da brazilska gljiva poseduje protivupalna, jačanja kostiju i zglobova kao i svojstva umanjenja reumatskih simptoma.

Drugi sastojak preparata – zmajeva kandža (Harpagophytum procumbens) je biljka poreklom iz Afrike. Ona sadrži jedinjenja iridijuma, npr. harpagosid i harpagid, kao i flavonoide, fenolne kiseline i mnoge druge terapeutske supstance. Farmakološke studije su potvrdile blagotvorna svojstva ove biljke: smanjenja upale, antiartritična i antireumatska.

Takođe, kurkuma, koja je nazvana još i “indijski šafran”, je poznata u Evropi pretežno kao orijentalni začin. Azijati ga koriste hilajdama godina u tradicionalnoj medicini, kao na primer sredstvo za ublažavanje gasova. Snažan je atioksidant, nekoliko puta moćniji nego vitamin E. Kurkuma sadrži više od stotinu aktivnih supstanci. Najdragoceniji su kurkumin i njegovi derivati kurkuminoidi. Oni poseduju snažna antiviralna, antibakterijska i antigljivična svojstva. Kurkuma se u tradicionalnoj kineskoj medicini smatra sredstvom koje podstiče protok žuči, bori se protiv upale i umanjuje simptome reumatskog artritisa.

Flexi TIENS preparat sadrži glukozamin, hondroitin i hijaluronsku kiselinu. Prvi sastojak, glukozamin, je gradivni blok hemijske sinteze jedinjenja koja grade zglobne hrskavice, bez kog bi dopuna rezervi sinovialne tečnosti  bila nemoguća. Nakon 50. godine, telo gubi sposobnost da ga proizvodi, usled čega negov nedostatak treba da bude suplementiran. Hondroitin ispunjava međućelijske prostore u vezivnom tkivu, gde hijaluronska kiselina obezbeđuje pravu viskoznost sinovialne tečnosti.

DEJSTVO TIENS Flexi

Sastojci u preparatu TIENS Flexi:

  • mogu imati blagotvoran efekat na zglobove omogućavajući aktivan život nezavisno od starosne dobi,
  • pomažu kod umanjenja simptoma koji su posledica prekomernog naprezanja zglobova,
  • pomaže u zaštiti hrskavice,
  • pomaže u prevenciji i lečenju upale zglobova,
  • pojačava fleksibilnost zglobova i sprečavaju takozvanu jutarnju ukočenost zglobova,
  • pomaže kod smanjenja simptoma reumatskog artritisa.

DOZIRANJE TIENS Flexi

 

1 tableta dva puta dnevno, preporučuje se ujutru i uveče.

 

PREPORUKE za korištenje  TIENS Flexi

Preparat TIENS Flexi  je naročito preporučljiv pojedincima čiji su zglobovi i mišići izloženi naporu usled prekomerne fizičke aktivnosti, sporta, fizičkog rada ili gojaznosti. The use of the supplement is also recommended for the elderly. Korišćenje suplementa je takođe preporučena starijima.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter