Najbolji detox - Priprema za jesen...

Hitozan – za detoksikaciju, obnovu strukture kapilara  i limfnih sudova.

„Hitozan“ je napravljen na osnovu teorije tradicionalne kineske medicine. Izrađen je od prirodnih sirovina i njegovo delovanje na organizam se ne zasniva na tome da leči neko određeno oboljenje, već da reguliše sve biološke procese i funkcije ljudskog organizma i da stvara najoptimalnije uslove za biološku ravnotežu u njemu, što omogućuje čoveku da se oseća lagodno.

DVOJNA CELULOZA – Za efikasno i provereno čišćenje creva.

„DVOSTRUKA CELULOZA“ spada u preparate koji pomažu regeneraciju strukture resica tankog creva, poboljšavaju motoriku creva i kod sindroma praznine slezine i želuca, pomažu varenju.

Afinitet prema meridijanima: slezine, želuca, jetre.

Delovanje Dvostruke celuloze: pomaže varenju, reguliše zadržavanje hrane, resorbuje zadržano i pokreće krv.

Digest iz Tiens-a – Najbolje iz prirode za regeneraciju creva i žuči 

Digest iz Tiensa  je usmeren na poboljšavanje varenja, normalizovanje funkcije želuca i debelog creva. On uključuje rastvorljiva i nerastvorljiva biljna vlakna, efikasno pomaže varenju, smanjuje meteorizam, štiti sluzokožu želuca, otklanja spazam creva.

 

POKLON SPIRULINA

Nudimo vam divlju spirulinu kompanije Tianshi.

Spirulina je modrozelena mikroalga. Sadrži snažnu kombinaciju supstanci koje su važne za organizam čoveka, uključujući i amino-kiseline. Neke od njih su izuzetno retke i praktično se ne mogu naći u hrani biljnog porekla.

Nisu se bez razloga legendarni Asteci iz Južne Amerike i afrički domoroci, koji su živeli pored jezera Čad, odlikovali odličnim zdravljem i dugovečnošću.

Po sadržaju hranljivih supstanci 1 gr spiruline odgovara 1 kg različitog povrća.

Hitozan------------------------4620,00 dinara

Dvostruka celuoza-------2508,00 dinara

Digest--------------------------3564,00 dinara

Ukupo:------------------------10.692,00 dinara

POKLON SPIRULINA TIENS

3300,00 DINARA

Požurite , Ponuda ističe uskoro:

Vreme je za Jesenju detoksikaciju

Hitozan – za detoksikaciju, obnovu strukture kapilara  i limfnih sudova.

  • Product Benefit 1 - ...Hitin predstavlja dijetetsku celulozu sa pozitivnim jonom.
  • Product Benefit 2 - ...Hitin ima afinitet prema ćelijama organizma i sprečava nastanak antigena. Ovaj proizvod je neškodljiv, pošto se ćelije tkiva kože razmnožavaju na hitinu...
  • Product Benefit 3 - ...„Hitozan“ pomaže peristaltici sistema organa za varenje, povećava obim pražnjenja, skraćuje vreme prolaska svarenih materija kroz creva, smanjuje pritisak u crevima i usvajanje štetnih komponenata hrane od strane organizma, poboljšava defekaciju, sprečava nastanak raka debelog creva.

Akcija u Tiens-u za septembar 2018 godine

0

Your Cart

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.