Napisao Milan Stanić
 Kaže se da drvo počinje sušiti od korena ,a čovek počinje stariti od stopala.

Stopala su usko povezana s ljudskim zdravljem.Sve bolesti raznih delova tela odražavaju se na određenim refleksnim delovima stopala.Potapanjem tih delova stopala u fiziološkom rastvoru (može se nabaviti u svakoj apoteci) i njihovo masiranje može pridonijeti boljoj cirkulaciji krvi u stopalu,regulisati delovanje unutrašnjih organa čoveka te ojačati telo.Hodanje po Masažnom tepihu deset minuta dnevno metoda je koja  koristi težinu osobe kako bi se masirali osetljivi delovi stopala.Potapanje stopala u fiziloški rastvor i njihovo pojačano masiranje ima dvostruko delovanje.U kratkom vremenu energetski kanali povezani sa osetljivim delovima stopala bit će ponovo prohodni,poboljšat će protok krvi, odstraniti vlagu, otrov i zamućenu životnu energiju Chi, te pomoći da se opusti i oseća energetski i fizički zdravo.

Masažni tepih – Akupresura

 Hodanje po masažnom tepihu pomaže:

-za poboljšanje cirkulacije u telu, bolji metabolizam stanica,jača izlučivanje endokrinih žlezda,jačanje odbrambene funcije leukocita i limfocita itd.;

– u poboljšanju nervnih refleksa,efikasnom zaustavljanju ostalih patoloških impulsa pri unosu u nervni centar,poboljšavaunutrašnji i  regulatorni mehanizam ljudskog tela,aktivira funkcije svih tkiva i organa,oslobađa sve vrste terapeutskih faktora te jača zdravlje;

-poboljšava psihološko terapeutske rezultate,doprinosi psihičkom odmoru i regulaciji ljudskog tela,pomaže u opuštanju tela i duha,poboljšava raspoloženje,jača vlastito samopouzdanje i želju za savladavanjem bolesti,poboljšava optimizam ,otklanja bolesna psihološka stanja kao što su pesimizam i razočarenje itd.

Idealno rešenje za ljude koji mnogo sede i rade sedeći:knjigovođe,vozače,taksiste,starije ljude svima kojima je smanjenja cirkulacija.
Drugo možete da vrštite masažu stopala na svim prihvatljivim mestima jer sam masažni tepih nije velik i nije težak  relativno malih je dimenzija npr.prekriva jedno sedište vozača.

Poređenje:
  Jedan masaža košta minimum 2.500,00 dinara a sa tepihom dobijete stalno masažu za iste pare t.j. ostaje Vam tepih za dalju masažu.

Proizvode kompanije TIANSHI – TIENS možete kupiti samo od distributera kompanije.

Pozovite već danas – 062/521-217

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

24 − 20 =