Hitozan iz Tiens-a:

čisti probavni sistem 

ceo organizam od teških metala kao što su olovo i živa,

kao i od toksina kroz njihovo vezivanje i izlučivanje putem stolice....

Love This Video? Share it with your friends ...

Cena Hitozana je 5775,00dinara ali pošto ste na listi Zdravlje dobijate sa 25% popusta i to 4620,00 dinara

NARUČI HITOZAN DOLE POPUNI FORMU

Hitozan

TIENS Hitozan je formula koja efikasno podržava dijetu mršavljenja. Sa jedne strane, on smanjuje kalorijsku vrednost dijete zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da veže čestice masti. Sa druge strane, bubrenjem u stomaku, on ga popunjava, i kao rezultat umanjuje glad.  

Šta je Hitozan?

Hitozan, zajedno sa celulozom je najrasprostranjeniji polisaharid (kompleks ugljenih hidrata) na zemlji.

Napravljen je od hitina pronađenim u ljušturama rakova, insekata i ćelijskim zidovima nekih vrsta gljiva.   Kao prirodno jedinjenje, nije toksičan i biorazgradiv je, potpuno bezbedan za životnu sredinu. To je razlog zbog kog postaje široko primenjivan, ne samo kao podržavajuće sredstvo u dijeti, već takođe u medicine i veterini, kozmetologiji ili biotehnologiji u najširem smislu. Nutricionisti imaju običaj da hitozan nazovu šestim najvažnijim životnim elementom – nakon proteina, masti, šećera, mineralnih jedinjenja i vitamina.   

SASTOJCI Tiens Hitozana

TIENS Hitozan je proizveden iz oklopa crvenonogih kraba. Karakteriše ih veoma visok – nivo od 85% deacetilacije hitina. Što je viši nivo deacetilacije organskih jedinjenja, jača je biohemijska aktivnost dobijenog hitozana. Stoga, formula je izuzetno efikasna.   Hitozan prisutan u pripremi nije apsorbovan niti svaren od strane ljudskog tela.

Nakon što se nađe u stomaku, on značajno povećava svoj volume u prisustvu vode, i efikasno sprečava glad. Pored toga, vlakna hitina se obavijaju oko molekula masti, koji ih čini neprepoznatljivim od strane enzima za varenje. Jedan molekul hitozana vezuje nekoliko puta više masti u odnosu na sopstvenu težinu, i vezana mast se kasnije izbacuje iz organizma.

Istovremeno, supstanca ne ograničava apsorpciju vitamin rastvorljivih u mastima, A, D i E, što je potvrđeno naučnim istraživanjem.  

DEJSTVO Tiens Hitozana

Zahvaljujući svojim svojstvima olakšava kontrolu težine, takođe je preporučljiv pojedincima koji pate od poremećaja lipida.

Sastojak olkšava transport sadržaja želudca dalje u crevni trakt. Pored toga, on pomaže pojačanom oblaganju creva i poboljšava peristaltiku creva. Vlakna hitina imaju sposobnost vezivanja i eliminisanja žučne kiseline i holesterola iz digestivnog sistema. Pritom, ona snižavaju nivo LDL holesterola u krvi.

Redovna upotreba preparata pomaže u kontroli metabolizma šećera u krvi i cirkulaciji krvi.

Hitozan čisti probavni sistem i ceo organizam od teških metala kao što su olovo i živa, kao i od toksina kroz njihovo vezivanje i izlučivanje putem stolice.

On takođe može da aktivira prirodnu odbranu organizma. Dodatak hitozana u dijeti, posebno onaj sa visokim nivoom deacetilacije, je koristan za bakterijsku floru u digestivnom sistemu.

DOZIRANJE Hitozana

Uzeti 1-2 kapsule dva puta dnevno, poželjno je ujutru na prazan stomak.

Za upravljanje težinom, kapsule treba uzeti 20 minuta pre obroka sa toplom vodom.  

VAŽNA NAPOMENA

Nije preporučljivo za decu koja imaju manje od 12 godina.  

Ostale lekove ili preparate treba uzimati na 2 sata razmaka od konzumiranja hitozana, jer apsorpcija hitozana, može umanjiti njihovu apsorpciju.  

Ne treba koristiti zajedno sa TIENS Duplom celulozom.

Podeli na Društvenim mrežama

Copyright 2017 - www.ZdravljeIzKine.com

0

Your Cart

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.