Aprotie Organics Ulje za čišćenje – najbolje za Vašu kožu iz Tiens-a

 

Koža dobro upija Aprotie Organics Ulje za čišćenje koje dubinski čisti i održava ravnotežu kože. Temeljno uklanja ostatke šminke nakon čega je koža osvežena i hidratizirana. Prikladno je i za osetljivu kožu. Aprotie Organics Ulje za čišćenje prvi je put napravljeno i pušteno u korištenje 1960. od strane Shu Umura-e, poznatog vizažista. On je verovao da je zdravlje kože njegovih klijenata najvažniji aspekt kozmetike i nege kože.

Zdrava koža počinje od temeljitog i delikatnog čišćenja. Otkrijte tajnu zdrave i predivne kože! Otkrijte umetnost ljepote!

Aprotie Organics ULJE ZA ČIŠĆENJE- najbolje iz Tiens-a

 

Kako koristitiAprotie Organics Ulje za čišćenje?

 

Uzmite 3 doze Aprotie Organics Ulje za čišćenje i masirajte po suvom licu i vratu i isperite toplom vodom.

– Formulisan bogatim organskim uljem

– Visoko temeljan odstranjivač šminke na biljnoj bazi

– Ostavlja kožu hidratiziranom

 

 

Aprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu narandže ( hidrolat) umesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su prikladni za kožu. Poboljšava stepen hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih supstanci duboko u kožu.

Snažna reduktivna sredstva mogu eliminisati  slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom.

Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima.

Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nežni za našu kožu i okoliš. Svi proizvodi imaju ECOCERT sertifikate. ECOCERT je sertifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991. Smeštena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih sertifikacijskih organizacija na svetu.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter