Aprotie Organics krema za ruke – Najbolje za Vaše ruke  od Tiens-a

 

– Hidratizira

– Štiti

– Neguje
Aprotie Organics Krema za ruke iz Tiens-a napravljena je od 100% biljnih i prirodnih sastojaka probranih iz svih delova sveta. Blagi miris, jednostavna upotreba i energizacija koja pruža, štiti kožu vaših ruku. 
Aprotie Organics Krema za ruke pomaže u razgrađivanju bora na koži i štiti ruke od nastajanja grube i ispucale kože. Preventivno deluje na  suvu i štetne uticaje iz okoline, štiti kožu od ultraljubičastog zračenja.

Aprotie Organics krema za ruke - Najbolje iz Tiens-a

Kako upotrebljavati Aprotie Organics Krema za ruke iz Tiens-a?

 

Nanesite Aprotie Organics Krema za ruke iz Tiens-a količinu veličine bisera na ruke i lagano umasirajte dok se krema ne upije

 

Aprotie Organics proizvodi koriste organsku vodu narandže ( hidrolat) umesto obične vode jer je bogata nutrijentima poput vitamina i minerala koji su odlični za kožu. Poboljšava stepen  hidratizacije kože poboljšavajući prodor aktivnih supstanci  duboko u kožu. 
Snažna reduktivna sredstva mogu eliminisati slobodne radikale i učiniti kožu elastičnijom. 
Aprotie Organics specijalno je razvijena po principima očuvanja zemlje i okoliša kako bi učinila naše živote sretnijima i zdravijima. 
Aprotie Organics proizvodi napravljeni su od 100% prirodnih biljnih sastojaka koju su nežni za našu kožu i okolinu. Svi proizvodi imaju ECOCERT certifikate. ECOCERT je certifikacijska organizacija za organske proizvode osnovana u Francuskoj 1991.

Smeštena u Europi, obavlja inspekcije u više od 80 zemalja, što je čini jednom od najvećih certifikacijskih organizacija na svetu.

Cena za Aprotie Organics krema za ruke kliknite OVDE

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter