Aprotie Circe – Krema za zatezanje lica – Najbolje iz  prirode

 

Kada ljudsko telo stari, koža gubi čvrstoću i bore počinju da se pojavljuju. Drugi faktori mogu takođe negativno da utiču na kožu: zagađenost vazduha, dim cigareta, UV zračenje, stress i nezdrav način života. Krema za zatezanje lica iz TIENSA Aprotie Circe serije može da podmladi kožu i da joj mladalački sjaj.

 

_APROTICE_Circe_krema

OPIS Aprotie Circe – Krema za zatezanje lica

Žene i dalje traže savršenu kozmetiku koja obezbeđuje mlađi izgled i podržava borbu sa protokom vremena. TIENS Grupa je smestila ta očekivanja i kombinovala ih u svojoj Aprotie Circe kremi za podizanje lica u idealnim proporcijama najnaprednijih tehnologija u kozmetologiji sa visoko efikasnim prirodnim sastojcima koji su vekovima korišćeni za negu kože. TIENS Grupa ovde uključuje na primer raž, ogrozd i arbutin. Ovi sastojci su dizajnirani da pojačaju prirodne regenerativne procese u koži i da pomognu da se povrati mladalački izgled. Dok dodavanje eteričnih ulja u kremu (ulje čajevca, arganovo ulje) obezbeđuje dodatno vlaženje i aromaterapijski efekat. Krema ne sadrži bilo kakve veštačke boje, konzervanse i alcohol.

 

SASTOJCI Aprotie Circe – Krema za zatezanje lica

Ekstrakt raži kao sastojak kreme ima antioksidantska svojstva i sprečava prevremeno starenje kože. On potpomaže njenu čvrstoću i elastičnost.

Krema takođe sadrži ogrozd, koji se smatra jednim od najzdravijih voćki na svetu. On je pronašao primenu u kozmetologiji  zbog prisustva antioksidanasa kao što su vitamin C i A.  Bogat je vitaminima B i P neophodnim za pravilan ćelijski metabolizam. On takođe sadrži vredne minerale: gvožđe, kalijum, natrijum, molibden, magnezijum, fosfor i kalcijum.

Arbutin izlaže kožu depigmentaciji baziranoj na regulisanju produkcije pigmenta kože – melanina, čak i njegovu distribuciju u epidermisu. Jojobino ulje je veoma efikasno u ublažavanju upale i hidrataciji kože. Savršeno je za sve tipove kože i ne uzrokuje alergije.

Ulje čajevca sadrži polifenole. Ono pokazuje jaku antioksidativnu aktivnost.

Nasuprot tome, arganovo ulje je bogato nezasićenim masnim kiselinama (80%), pretežno omega-6 i omega-9 kiseline. Štaviše, ono sadrži velike količine vitamina E u obliku tokoferol kompleksa. Količina vitamina E u arganovom ulju je veća nego u maslinovom ulju. Ono štiti kožu od oštećenja izazvanih faktorima iz spoljne sredine. Takođe ima umirujuća i protivupalna svojstva.

 

DEJSTVO Aprotie Circe – Krema za zatezanje lica

Sastojci kreme:

– poboljšava stanje kože obezbeđujući adekvatnu hidrataciju i ishranu,

– ističe konture lica,

 smanjuje vidljivost finih linija i bora izglađujući ih,

 poboljšava regeneraciju kože,

 povećava elastičnost kože,

 štiti od štetnog UV zračenja i od štetnih efekata faktora iz okruženja, kao što je zagađenost,

– poboljšava sveukupno stanje kože – ona postaje svetlija, glatkija i izgleda mlađe,

– ima opuštajući i aromaterapijski efekat na kožu.

 

UPOTREBA Aprotie Circe – Krema za zatezanje lica

Krema treba da se nanosi dva puta dnevno, ujutru i uveče

. Za najbolje rezultate, koristiti je u kombinaciji sa Aprotie Circe Smooth Up intenzivnim serumom. Nakon čišćenja i toniranja kože lica, naneti kremu na lice i na vrat. Masirati kožu nežno oko 1 minut.

 

PREPORUKE

Proizvod je preporučen ženama koje imaju preko 40 godina.

Preventivno, kao privremeni tretman protiv starenja, može btiti korišćen od strane žena koje imaju preko 25 godina.

 

NAPOMENA

U slučaju bilo kakve alergijske reakcije ili atipične reakcije kože, prekinite odmah sa upotrebom proizvoda.

Da bi održali visok nivo aktivnih sastojaka, proizvod treba da bude čuvan na hladnom, suvom mestu daleko od sunčeve svetlosti.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter